Русенецът Петър Николов, който стана носител на приза Юрист на годината

...
Русенецът Петър Николов, който стана носител на приза Юрист на годината
Коментари Харесай

Известен адвокат със сърцераздирателен пост за убитата Вики!

Русенецът Петър Николов, който стана притежател на наградата " Юрист на годината " от Десетите годишни награди на " Правен свят " и Международен юридически център (ILAC)  - адвокат Петър Николов, се оказа добър прочут на грубо убитата Виктория Маринова. Ето какво написа адвокат Николов в обществената мрежа:

" Не мога да допускам, че това се е случило с теб, Вики! Помня лятото какво изявление направихме в съда и по какъв начин имаше смелостта да го публикуваш. Тези дни трябваше да се забележим, с цел да създадем изявление за 11-те деца от Русе, тъй като ти живо се вълнуваше от проблемите на децата и освен тези деца. Правеше същински излъчвания за проблемите на елементарния човек и обществото. Аз отложих, тъй като нямах време. Подцених обстоятелството, че през днешния ден в нашия Живот, ние нямаме това време, което си мислим, че притежаваме.

Съжалявам, че не се видяхме за последно и те лиших от тази опция, да направиш още един прекрасен материал. Наистина скърбя. Ти беше прелестен водещ и журналист, ЧОВЕК който не искаше да бъде елементарен. И беше такава. Беше жена, която се вижда и буди както най-благородното у индивида, по този начин и очевидно най-долното. Дано не са истина слуховете, че се касае за твое следствие. Не мога да допускам и съм надълбоко покъртен по какъв начин може да завърши животът ти в разцвета на силите. Дано всички изроди свързани с това горят в АДА! "

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР